מבחן הסושי הגדול של רמת גן

מבחן הסושי הגדול של רמת גן

שנת 2017 נפתחה, טרנד המזון הבריא ממשיך לצבור תאוצה. לצד המזון הטבעוני גם הסושי שהחל את דרכו בישראל כמזון אליטיסטי, הפך בשנים האחרונות מזון להמונים שהולך וכובש נתח גדול יותר בשוק המזון המקומי. בשנה האחרונה נרשם גידול של 15% במכירות של סושי בישראל . עם הגדלת המכירות וריבוי הסושיות, מתגלים גם פערי איכות ומחיר בין הסושיות השונות. החלטנו לבדוק עבורכם תושבי רמת גן איזה סושי אתם חייבים לטעום ועל איזה אפשר לוותר.

מה אנחנו מצפים למצוא בסושי איכותי? אורז רך ודביק, אצה פריכה, דג טרי ולא דג קפוא שהופשר, ירקות טריים, שילוב טעמים מתאים וכמובן  גלגול בידיים מיומנות של סושי מן שיוצר רול אחיד ולא מתפרק.

המצטיינות:

אושי אושי

סאן-סט

הרשת הוקמה לפני כשמונה שנים, מונה 19 סניפים בפריסה ארצית. הרשת מצהירה על סושי איכותי, מגוון ויצירתי.

מה טעמנו?

  • יסאהי רול – אספרגוס, אבוקדו, מלפפון, וגזר עם שומשום קלוי מעל (28 ₪)
  • מאמא סאן – ספייסי טונה אדומה אבוקדו ומלפפון עם שומשום קלוי מעל (29 ₪)
  • סאנסט – ספייסי סלמון, אבוקדו ובטטה, בציפוי סלמון צרוב עם שבבי בטטה, טמפורה, עירית, שומשום עם ספייסי מיונז וטריאקי מעל (46 ₪)
  • שאגי רול – סלמון, מלפפון, בצל ירוק ונענע בציפוי טונה, אבוקדו צ'ילי אדום ורוטב אסייתי (46 ₪)

שאגי-רול

חוות דעת:

היסאהי רול והמאמא סאן מומלצים למי שמעדיף רולים פשוטים איכותיים ולא מתחכמים. השאגי רול מתאים למתוחכמים שמחפשים שילובים מיוחדים כמו נענע וצ'ילי אדום בסושי. הסאנסט ללא ספק הוא רול מושלם עבור החך הישראלי כשמשולבים בו ספייסי סלמון, סלמון צרוב אבוקדו, בטטה ועירית שיוצרים חגיגה של טעמים בפה עם סיומת פיקנטית נהדרת.

בשורה התחתונה:

איכות חומרי גלם גבוהה בכל המנות. רולים מגולגלים היטב ולא מתפרקים גם כשנטבלים ברוטב סויה. המנות איכותיות ובספיישלים הופתענו עם טעמים מיוחדים ומקוריים.

https://del.oshioshi.co.il/  אושי אושי 1-700-70-80-23

הסושיה

סאן-רול-הסושיה

לרשת שמצהירה על סושי פאסט פוד מהיר ואיכותי "סושי לכל פועל" יש 18  סניפים בפריסה ארצית וביניהם סניף ברמת גן.

מה טעמנו?

  • ספייסי ווג'י – אבוקדו, אספרגוס, חסה, עירית וצ'ילי חריף בציפוי בוטנים (33 ₪)
  • ספיידר רול – דג לבן בטמפורה, אספרגוס, קמפיו, מלפפון וספייסי מיונז, בציפוי עירית קצוצה (40 ₪)
  • סאן רול – סלמון בטמפורה, אספרגוס, בטטה, גבינת שמנת ועירית, עטוף בסלמון ואבוקדו (44 ₪)
  • ספייסי טונה Special Chef – טונה, אבוקדו, בצל ירוק, ספייסי מיונז, ורוטב צ'ילי חריף, בציפוי טוגרשי (33 ₪)

ספיידר-רול-הסושיה

חוות דעת:

הרול הצמחוני ספייסי ווג'י היה עשוי היטב מירקות טריים וחומרי גלם איכותיים. הספייסי טונה הוא רול פשוט שעשה את העבודה היטב. הספיידר רול כלל דג וירקות טריים וכלל שילוב טעמים מעניין. בסאן רול היינו מוותרים על גבינת שמנת אבל זה עניין של טעם.

בשורה התחתונה:

איכות חומרי גלם גבוהה, רולים מגולגלים היטב, הצטיינות ברול הצמחוני ובספייסי טונה. שילוב טעמים  מעניין בספיישל אחד וקצת פחות באחר.

https://hasushia.com/he/ הסושיה 9969*

הטובה

ריבר

רשת מסעדות אסייתית המונה 10 סניפים וביניהם שניים ברמת גן מצהירה על מנות גדולות עם נגיעות מכל המטבחים האסיאתיים.

מה טעמנו?

  • ווג'י קמפיו – דלעת יפנית מתוקה עם חביתה יפנית אבוקדו ועירית (36 ₪)
  • מיקס דגים – אבוקדו, מלפפון וגזר עטוף בטונה סלמון ודניס (45 ₪).
  • ריבר רול – סלמון גריל וירקות עטוף בסלמון מעושן ברוטב טריאקי (41 ₪)
  • פנקו מאק י- מלפפון, טמאגו, גזר וסורימי עטופים בסלמון ושבבי לחם קלויים בטריאקי (41 ₪)

חוות דעת:

בווג'י קמפיו הצמחוני הירקות והאורז היו טובים אבל שילוב הטעמים היה פחות מוצלח, מיקס דגים הוא רול קלאסי טוב אבל לא מסעיר. הריבר רול בלט עם מנה נאה של דגים טובים. הפנקו מאקי הוא רול נחמד אבל אנחנו לא מאוהדי הסורימי כתחליף כשר לשרימפס.

בשורה התחתונה:

חומרי גלם באיכות טובה, רולים מגולגלים היטב אבל שילוב טעמים  מעט בנאלי וחסר דמיון.

http://river-bar.co.il/ ריבר 6969*

מספיק בקושי

אצה סושי בר

רשת בפריסה ארצית מונה 24 סניפים ומציעה תפריט אסייאתי מגוון. הרשת מצהירה על התמחותה במשלוחים.

מה טעמנו?

  • ווג'י רול- בטטה מאודה, גזר, מלפפון, קנפיו ועירית במעטפת אבוקדו טריאקי ושומשום( 31 ₪)
  • רוקנרול- סלמון, טונה אדומה ועירית, עטוף באבוקדו( 34 ₪).
  • 50\50- סלמון בטמפורה, אבוקדו, מלפפון ופטריות שיטאקי, במעטפת חצי אבוקדו- חצי בטטה, נגיעות טריאקי ושומשום ( 34 ₪).
  • סלמון אאוט קראנץ- בטטה בטמפורה, אבוקדו ומלפפון, בציפוי סלמון טמפורה ולימון עם נגיעות טריאקי 36 ₪.

חוות דעת

ברול הצמחוני ווג'י רול הירקות טריים אבל האורז לא רך ודביק מספיק ולכן הרול התפרק. ברוקנרול הדגים ידעו ימים יפים יותר.  רול -50 \50 כשמו כן הוא, ירקות טריים אבל אורז ודגים באיכות לא מרשימה. רול הסלמון אאוט קראנץ סבל כמו רולים אחרים מאיכות חומרי גלם לא גבוהה וממחסור בטעם ייחודי או מפתיע.

בשורה התחתונה

חומרי גלם באיכות בינונית, אורז לא רך ודביק מספיק, דגים באיכות נמוכה יחסית למתחרים ומחסור ביצירתיות ודמיון בטעמים.

http://atza.co.il/he/ 03-5750333

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

rgf
rgf